Partidul lui Cioloș, demascat. Cristache: ”Incredibil cât tupeu!”

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Realizatorul Tv Ionuț Cristache a comentat pe pagina sa de Facebook una dintre afirmațiile lui Dacian Cioloș.

Fostul premier a încercat să explice, tot într-o postare pe Facebook de vineri, că noul său partid, ca orice partid nou, ”va atrage, pe lângă oamenii buni de care avem atât de mare nevoie, și oportuniști, acoperiți și caractere urâte”, făcând referire la un articol de presă în care Marius Oprea arăta că ”În spatele partidului lui Cioloș este anchetatorul meu de la Securitate”.

Ionuț Cristache remarcă: ”Și totuși, iată ce scrie Cioloș încercând să se scuze sau ceva: „Având în vedere cât de mulți români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, sigur se poate "demonstra" că există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate". Ce voiam să vă spun, a sunat generalul Vulpea, a zis că-și vrea nepotul înapoi! Și nu, chiar nu se poate demonstra o legătura între NOI TOȚI și Securitatea! Incredibil cât tupeu! #DoamneFereste #TaraDeSecuristi”, conform postării sale de pe Facebook, de vineri seara.

Conexiuni

Cristache a făcut referire la legăturile de rudenie, nepot de vară, cu generalul de informații Virgil Ardelean. Bunica maternă a lui Ardelean a fost soră cu bunica maternă a mamei lui Cioloș, cele două surori având numele Tătar Ileana și Tătar Maria. Pe de altă parte, tatăl lui Dacian Cioloș și Virgil Ardelean au fost colegi de profesie și de generație, absolvind amândoi Școala de Ofițeri de Miliție de la Băneasa, în anii '70. Dar și lafaptul că socrul său francez ar fi lucrat tot pentru un serviciu secret francez. Virgil Ardelean, poreclit "Vulpea", este fostul șef al DGIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne. El a demisionat din această funcție la data de 20 iulie 2006 în urma scandalului declanșat de dispariția sirianului Omar Hayssam, acuzat de terorism.

Citește și: Ciutacu, întrebarea zilei pentru Cioloș, după acuzațiile de mârlănie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel