Marius Oprea: În spatele partidului lui Cioloș este anchetatorul meu de la Securitate

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Marius Oprea a scris pe Grupul de Investigații Politice că "eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este anchetatorul" lui de la Securitate.

Marius Oprea a dezvăluit că persoana care este în spatele formațiunii politice a lui Dacian Cioloș se află fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache, cel care l-a și anchetat. "Nu aveam de unde să știu atunci nu numai cîtă dreptate aveam, dar și că pentru mine "eminența cenușie" din spatele partidului condus de Dacian Cioloș este de fapt o mai veche cunoștință: anchetatorul meu de la Securitate, fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache. Probabil acesta a ținut ca Dacian Cioloș să nu divulge numele fondatorilor partidului", scrie Marius Oprea.

"Coordonatorul anchetei penale la care am fost supuși în vara anului 1988"

"Toți fondatorii, aşa cum apar pe site-ul Tribunalului Bucureşti sunt de la Casa de avocatură „Iordache & Partners", fondată în 1992 de Alexandru Iordache, personaj care mi-e mai cunoscut mie, lui Caius Dobrescu și Sorin Matei drept "maiorul Alexandru" de la Securitate, coordonatorul anchetei penale la care am fost supuși în vara anului 1988. Secretarul general al partidului condus de Dacian Cioloș este Iordache Adrian Alexandru ("managing partner" la „Iordache Partners") și fiul fostului nostru anchetator, "maiorul Alexandru", de la Serviciul de anchete penale al Securității Municipiului București. Preşedintele partidului este o anume Daneş Raluca Florina (senior associate la firmă) și vicepreşedinte este Iordache Iulia (soţia secretarului general și nora lui Alexandru Iordache). Partidul Libertății, Unității și Solidarității condus de Dacian Cioloș a fost înființat, așadar, ca partid de familie al fostului meu anchetator de la Securitate", susție Marius Oprea pe Grupul de Investigații Politice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel