Ciutacu, întrebarea zilei pentru Cioloș, după acuzațiile de mârlănie

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Marius Oprea a scris pe Grupul de Investigații Politice că "eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este anchetatorul" lui de la Securitate.

Vezi mai mult aici: Marius Oprea: În spatele partidului lui Cioloș este anchetatorul meu de la Securitate

Dacian Cioloș, deși susține că ”Eu sunt sătul de scandal și de mârlănie. E epuizant să fiu nevoit să răspund tuturor aberațiilor care apar despre mine. Articolul de astăzi este exact opusul decenței.”, scrie o amplă reacție la afirmațiile lui Marius Oprea, pe pagina sa de Facebook. El afirmă că el e eminența cenușie din spatele PLUS. Dacian Cioloș se poziționează ca o victimă a presei susținând că apar multe atacuri dure. El acuză inclusiv oamenii din partid, spunând că pe lângă cei de încredere, sunt și oportuniști. El susține: ”Asocierea numelui meu cu oameni pe care nu îi cunosc este un lucru mizerabil. La fel de mizerabilă este și afirmația că ar exista o eminență cenușie în spatele meu. (...) Singurii oameni care vor fi în spatele PLUS vom fi noi, membrii actuali și viitori ai partidului.” 

”Ciolos sustine ca nu-l cunoaste si nici nu l-a vazut vreodata pe securistul de la care si-a cumparat partidul cu nume de supermarket. L-a luat de pe ebay si l-a platit prin paypal?” a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel