Hillary Clinton, primele zile după înfrângere

Hillary Clinton
Hillary Clinton

După ce presa americană a relatat despre ieșirea necontrolată a lui Hillary Clinton după ce a aflat că a pierdut alegerile, candidata democrată recunoaște că a trăit momente cumplite. Ea a mărturisit că a avut momente în care nu a vrut să iasă din casă, însă poveștile sunt departe de ceea ce au relatat oamenii serviciilor secrete că s-a întâmplat în noaptea alegerilor. 

Fosta candidată democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, a mărturisit miercuri că, de când a pierdut alegerile marțea trecută în fața republicanului Donald Trump, a trăit momente în care nu a vrut să iasă din casă, transmite EFE, preluată de Agerpres.

"Am avut unele momente în timpul acestei săptămâni în care tot ceea ce doream era să mă ghemuiesc cu o carte bună sau câinii noștri și să nu ies din casă", a recunoscut aceasta, într-un discurs la Washington, în prima sa apariție publică de când și-a recunoscut înfrângerea în alegeri.

Clinton a participat la gala Children's Defense Fund iar în discursul său de circa 20 de minute fosta candidată democrată a făcut un apel la simpatizanții săi "să creadă în țară", "să lupte pentru valorile" lor și "niciodată, niciodată să nu renunțe".

"Știu că mulți dintre voi sunteți foarte decepționați de rezultatul alegerilor. Eu sunt de asemenea, mai mult decât o pot exprima", a afirmat fosta Primă Doamnă.

Clinton a pierdut marțea trecută contra tuturor previziunilor alegerile prezidențiale americane în fața lui Trump, care s-a impus cu 306 electori la 232 în ciuda faptului că democrata l-a depășit la votul popular. 

Discursul lui Hillary vine ca urmare a publicării în presa americană a momentelor de după alegeri, atunci când candidata democrată a avut o ieșire violentă.

Vezi reacția incredibilă a lui Hillary Clinton AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel