Hillary Clinton, acuzații la adresa Rusiei înainte de alegerile din SUA

Hillary Clinton
Hillary Clinton

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, a declarat luni că este îngrijorată de imixtiunile 'grave' ale Rusiei în alegerile prezidențiale americane, transmite AFP.

Posibila implicare a unor ruși în atacurile informatice care au vizat Partidul Democrat în iulie "ridică întrebări grave privind eventuala imixtiune a unor ruși în procesul nostru electoral", le-a spus Hillary Clinton jurnaliștilor, relatează Agerpres.

Candidata, care se afla la bordul avionului său ce zbura spre Illinois unde urmează să aibă un miting electoral, a spus că adversarul său Donald Trump a încurajat Moscova să o spioneze.

"Nu am avut niciodată un adversar politic străin care să se implice în procesul nostru electoral și nu am avut niciodată un candidat aparținând unui mare partid care să îi încurajeze pe ruși să comită mai multe acte de piraterie", a adăugat ea.
Hillary Clinton a subliniat 'consensul' din rândul autorităților și experților din SUA în a sublinia că acest act de piraterie informatică a fost orchestrat de serviciile de informații ruse.

Washington Post a relatat că autoritățile americane anchetează o operațiune secretă rusă care ar fi vizat un atac cibernetic asupra unor baze de date ale electorilor din Arizona.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel