Hermannstadt - FCSB. Dennis Man, avertisment pentru coechipieri: Așa este când intrăm pe teren și nu dăm 100%

Dennis Man, FCSB, în atac. foto: FCSB @FCSBOfficial - FB
Dennis Man, FCSB, în atac. foto: FCSB @FCSBOfficial - FB

Hermannstadt - FCSB s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, iar Dennis Man e optimist pentru meciul cu Craiova.

Hermannstadt - FCSB s-a terminat 1-2, după 90 de minute în care echipa lui Gigi Becali a suferit până în ultimul minut. Schimbările făcute la pauză, însă, au fost cele care au adus calificaree în semifinalele Cupei României.

După meci, autorul pasei decisive din care a marcat Coman, Dennis Mann, și-a avertizat coechipierii că trebuie să dea totul pe teren:

"Așa este când intrăm pe teren și nu dăm 100%, e normal să fie greu cu orice echipă. Am început prost jocul, n-am reușit să ne impunem. Am intrat în jocul lor și asta ne-a costat. Dacă le dai șansa să joace, cei de la Sibiu devin periculoși și pun probleme. În Cupă nu contează dacă ești din play-off sau play-out. Ar trebui să jucăm fiecare meci cum l-am terminat acesta. Montați 100% pentru a da totul pentru acest tricou. Încercăm să ne reintrăm în forma de dinaintea pauzei", a spus Man, la interviul de după meci.

Bine că am scos-o la capăt în 90 de minute!

Mijlocașul FCSB-ului s-a bucurat că echipa lui s-a impus în timpul regulamentar, mai ales că urmează o partidă grea din play-off-ul Ligii 1 cu Universitatea Craiova.

"Bine că am scos-o la capăt în 90 de minute. În prelungiri ar fi fost obositor. Ne propunem să câștigăm cu Craiova, important e să fim încrezători. Avem jucători de valoare, putem reuși lucruri bune. Dacă picăm cu Dinamo, sperăm să ne calificăm în finală", a mai declarat Dennis Man.

Hermannstadt - FCSB 1-2

FCSB s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, scor 2-1, pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Deși sibienii au deschis scorul prin Debeljuh, în minutul 75, roș-albaștrii au revenit grație autogolului lui Dobrosavlevici, din minutul 84, după o acțiune a lui Crețu și golului superb al lui Florinel Coman din minutul 90, după o combinație extraordinară cu Dennis Man.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel