HEINEKEN România. Vezi cine este noul Director Supply Chain

Maarten Koudenb
Maarten Koudenb

 Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN România, începând din 1 iunie 2014.

HEINEKEN România. Maarten Koudenburg îl va înlocui pe Ed van Willegen în echipa de management, după numirea celui din urmă în funcția de Supply Chain Director HEINEKEN Russia, începând din mai 2014.

"Sunt încântat să preiau această funcție în cadrul HEINEKEN România și să conduc o echipă de profesioniști care caută, în permanență, modalități sustenabile și inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor români", spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain HEINEKEN România.

"Suntem bucuroși să îl primim pe Maarten în echipa noastră", spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România.

Cine este Maarten Koudenburg

"Maarten are o experiență valoroasă în poziţii de conducere şi 13 ani în compania HEINEKEN, în care a demonstrat o înțelegere profundă a diziviei de Supply Chain. Sunt încrezător că dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta să continuăm să ne îmbunătățim performanța şi să facem faţă provocărilor pe care le ridică piaţa berii."

Citește și: Câți bani a făcut Heineken în România în 2013

Maarten Koudenburg a lucrat la HEINEKEN Olanda începând din 2001 și a avut diverse roluri în cadrul echipei de Supply Chain. În 2010 a fost numit, în Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar în 2012 a preluat funcția de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Înainte de a se alătura echipei HEINEKEN, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy și Corus Steel în Olanda.

Despre HEINEKEN România

HEINEKEN este cel mai mare producător de bere din Europa și al treilea din lume în ceea ce privește volumul. HEINEKEN România face parte din Grupul HEINEKEN și are cel mai diversificat portofoliu de mărci, acoperind toate segmentele pieței de bere din România: Heineken®, Ciuc Premium, Ciuc 0.0, Ciuc Natur Radler, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Non-Alcoholic, Neumarkt, Bucegi, Affligem (import), Desperados (import), Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster's (import), Strongbow (import), Sol (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita și Haţegana. HEINEKEN are 4 fabrici în România, în Miercurea-Ciuc, Constanţa, Craiova și Târgu- Mureş și peste 1.100 angajați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel