Harry şi Meghan, primiți cu aplauze la Sydney

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan, au fost primiţi cu aplauzele entuziaste sâmbătă, când au asistat la ultima zi a Jocurilor Invictus desfăşurate la Sydney, potrivit Reuters.

Ducele şi ducesa au privit finala de baschet în scaun rulant şi au înmânat medaliile de aur echipei Statelor Unite, care a învins detaşat Olanda cu 29 la 17. Un public numeros a fost prezent pe Olympic Park din Sydney pentru a asista la ultima zi a competiţiei care a început în urmă cu o săptămână.Atenţia mulţimii a fost distrasă pentru scurt timp de la sportivi în momentul în care cuplul princiar a intrat în sală şi s-a aşezat printre spectatori. Jocurile Invictus, competiţie înfiinţată de prinţul Harry, este un eveniment paralimpic internaţional dedicat soldaţilor răniţi pe frontul de luptă şi invalizilor de război. Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, care este ambasador Invictus, a asistat, de asemenea, la meciul de baschet.

S-au întâlnit cu fermierii

Harry şi Meghan au purtat flori de mac prinse în piept, în semn de respect pentru militarii căzuţi pe câmpul de luptă. Sâmbătă seară, ducele şi ducesa sunt aşteptaţi la ceremonia de închidere a evenimentului la care au participat circa 500 de competitori din 18 ţări. Cuplul princiar se va afla duminică în Noua Zeelandă, unde se va întâlni cu premierul Jacinda Ardern. În cadrul turneului prin ţările Commonwealth din regiunea Pacificului, ducele şi ducesa s-au întâlnit cu fermieri afectaţi de secetă, au vizitat celebra destinaţie Bondi Beach şi au făcut escale în Fiji şi Tonga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel