Harmannstadt a prins curaj după victoria cu FCSB. Obiectiv, câștigarea Cupei României

Jucătorii celor de la Hermannstadt, ocupanta locului secund din Liga a II-a, au prins curaj după ce au învins FCSB, în Cupa României.

Hermannstadt a umilit FCSB cu scorul de 3-0 în Cupă. A dominat la ocaziile de gol, la șuturile pe poartă, ceea ce le-a dat și mai mult curaj jucătorilor echipei, care se luptă pentru promovare. 

Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru, doi dintre marcatorii lui Hermannstadt, au oferit două declarații de senzație după meci. 

Rusu e de părere că FCSB a fost umilită pentru că a venit mult prea relaxată, iar scorul final ar putut fi chiar 4-0 sau 5-0.

„Cred că a fost mai multă dorință din partea noastră. Ei au venit relaxați și de aceea am putut să câștigăm. Noi știam că au puncte slabe în apărare, că nu au viteză fundașii lor și am jucat pe contraatac. Puteam să le dăm și 4-0, și 5-0", a spus Bogdan Rusu.

Obiectiv curajos pentru Hermannstadt: Câștigarea Cupei României

Celălalt marcator, Blănaru, a declarat că pe lângă promovare, un alt obiectiv al echipei ar putea fi câștigarea Cupei României.

„Am avut determinare, atitudine și cred că ne-am adaptat mai bine la acest teren, la condiții. Și aseară noi voiam să jucăm, dar terenul a fost impracticabil. Ne-am concentrat 300 la sută, am jucat cu cea mai bună echipă din România, ați văzut ce buget au. Noi avem obiectiv promovarea, dar putem să sperăm să câștigăm Cupa", a declarat Ștefan Blănaru.

De partea celaltă, Nicolae Dică a recunoscut că FCSB a fost penibilă în duelul cu echipa din eșalonul secund.

„N-am nicio explicație că ne-am prezentat în halul ăsta. Am fost penibili, să nu reușim să ne impunem în fața unei echipe de Liga a II-a."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel