Hagi revine ca antrenor principal. Viitorul și Farul Constanța sunt la câteva zile de fuziune

Sursă foto: Facebook Gheorghe Hagi
Sursă foto: Facebook Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi urmează să revină ca antrenor, anunță sursele sportive.

Potrivit unui material exclusiv Digi Sport, „regele” fotbalului românesc va reveni în funcția de manager al echipei constănțene ce rezultă din fuziunea Viitorul Constanța cu Farul Constanța. Situația a fost dezvăluită de fostul antrenor al Farului, Ianis Zicu, care a părăsit recent formația. Și Gică Popescu a dat de înțeles că fuziunea dintre cluburile de la malul mării este inevitabilă, iar decizia va luată în zilele următoare.

Ce a spus Ianis Zicu despre oferta lui Gică Hagi

„Am vorbit cu Gică Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus să merg la Farul Constanța, pentru că așa o să se numească echipa, iar eu să stau doi-trei ani. Fără să fiu antrenor, deci nu aș fi fost principal, dar să stau, să încep să stau lângă el și să învăț filosofia clubului pentru ca, în doi-trei ani, să devin eu antrenor”, a transmis Zicu, conform sursei citate.

„L-am refuzat, îmi pare rău că nu am mers alături de Gică Hagi, dar asta mi-am dorit eu să fac, să merg pe drumul meu și să iau deciziile singur, așa simt că e bine pentru mine. Deși proiectul de la echipa lui Gică Hagi însemna cel mai înalt nivel posibil pentru mine. Eu aș fi fost un antrenor din staff-ul domnului Hagi. El cred că va fi antrenor, el e șeful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu în staff-ul acela aș fi fost și aș fi învățat", a adăugat fostul antrenor al Farului.

Reacția FRF după ce „regele” fotbalului de la noi a prins loc la tribuna a doua la EURO

Federația Română de Fotbal (FRF) a reacționat în scandalul privind locurile acordate campionilor în tribuna a doua la meciul EURO de aseară. "Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

„În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București”, a adăugat FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel