Hagi îl atacă pe Becali: Restul... se poate cumpăra

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

FC Viitorul Constanța a pierdut ieri, în mod surprinzător Supercupa României în detrimentul celor de la FC Voluntari. Hagi nu a fost prea încântat, astfel că a lansat cuvinte dure și la adresa recursului făcut de Steaua la TAS.

În perspectiva preliminariilor din Champions League, eșecul Viitorului pică greu, mai ales pentru patronul și antrenorul Gheorghe Hagi care se vede readus cu picioarele pe pământ. Chiar dacă nu a folosit cea mai bună garnitură din startul meciului și au jucat trei sferturi din partidă în zece oameni, jocul Viitorului nu a strălucit. Întrebat despre posibilul verdict pe care Tribunajul de Arbitraj Sportiv l-ar putea da în privința acordării titlului de campioană, Hagi nu a ratat ocazia să-l 'înțepe" pe Gigi Becali. 'Regele' a spus că în afara titlului de campioană, totul poate fi cumpărat.

"Ce a făcut Viitorul anul trecut a fost ceva unic, imposibil. Am meritat. Ce va fi de acum vom vedea. Acum am fost o surpriză şi acum lumea ne cunoaşte. Noi suntem campionii României. Restul se poate cumpăra. Să răspundă FRF şi LPF," a spus Hagi, cu referire la asumarea răspunderii în cazul în care TAS va decide ca titlul să meargă în curtea FCSB.

Becali a anunțat în repetate rânduri că titlul de campioană îl interesează pentru un parcurs mai ușor spre grupele Ligii Campionilor, care îi poate aduce sume importante de bani. Gigi Becali a spus că vrea doar recunoașterea internațională pentru ca FCSB să poată deveni cap de serie, fiind de acord ca trofeul de campioană a României să fie păstrat de echipa lui Hagi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel