Urmărește emisiunea live


Hagi, după eliminarea României de la EURO 2019: Nu uitați un lucru

Hagi a transmis, joi seară, după eliminarea naționalei de tineret de la Campionatul European, un mesaj de susținere pentru fotbaliști, spunând că aceștia au depășit, oricum, Generația de Aur.

„Felicitări din toată inima pentru ei, pentru toți, ne-au scos în stradă, ne dau speranțe în continuare și au tot viitorul în față, sperăm ca ei să-și construiască o carieră frumoasă și binențeles la echipele naționale să joace pentru România în continuare la nivel înalt.

Din păcate, în repriza a doua puteam mai mult, dar asta e. Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj, nu uitați că sunt băieți tineri și au nevoie de încredere să facă performanță la nivelul cel mai mare.

(...) E important că ei au făcut ceva foarte bun, învață din lucrul ăsta, văd ce înseamnă nivelul înalt, performanța. Sunt mult mai buni și mult mai valoroși decât înainte. Bravo lor!”, a declarat Gheorghe Hagi, joi seară, la televiziunea publică.

Întrebat care e lucrul cel mai important cu care românii ar trebui să rămână după acest turneu, Hagi a răspuns astfel: „Această generație ne-a depășit pe noi. Noi nu am jucat niciodată o semifinală, dar ei au jucat și au felicitările mele".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel