Hackerii de la Anonymous îi declară război lui Donald Trump

Rețeaua de hackeri Anonymous i-au promis "război total" lui Donald Trump, favorit la alegerile prezidențiale din Statele Unite în tabăra republicanilor, și a amenințat că îi va "desființa campania". 

Grupul a postat un clip în care face apel la pirații cibernetici din întreaga lume să atace site-urile de campanie ale acestui politician, relatează marți The Independent și geeko.lesoir.be, notează Agerpres.

Detestat de unii, admirat de alții, Donald Trump este departe de a se bucura de unanimitate atât în rândul publicului, cât și al presei. Candidatul Partidului Republican în cursa prezidențială pare hotărât să profite și de cea mai mică ocazie pentru a se face remarcat, iar afirmațiile sale șocante — uneori deschis rasiste — au avut ecou: Anonymous a reacționat recent la campania miliardarului.

Atacul a fost lansat din cauza campaniei pline de ură care a șocat nu numai Statele Unite, ci întreaga planetă, argumentează gruparea de hackeri. Spuneți că este ceea ce vrea să audă publicul dvs., dar în realitate nu susțineți nicio cauză, cu excepția propriei lăcomii și puteri", afirmă aceasta într-un comunicat.

Anonymous cere susținătorilor săi să provoace căderea site-urilor lui Donald Trump, să caute și să posteze ceea ce el nu vrea să devină public.

 Trebuie să îi sabotăm campania. Îi încurajăm pe toți care au calculator să participe la această acțiune", adaugă gruparea în apelul lansat hackerilor cibernetici.

Anonymous l-a amenințat deja cu război pe Donald Trumpîn decembrie, după comentariile sale controversate cu privire la a opri intrarea musulmanilor în SUA.

"Nu este un avertisment, ci o declarație de război", își încheie comunicatul gruparea de hackeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel