Hackerii, atac la singura instituție din România care gestionează 1 miliard de euro fonduri UE

Pagina de internet a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate-Delta Dunării (ITI-DD), singura entitate juridică din România care administrează peste 1 miliard de euro din fonduri europene, a fost atacată miercuri de hackeri. 

Site-ul a redevenit utilizabil joi.

”A fost pentru prima oară când am primit şi un mesaj de la cei care ne-au atacat pagina, iar mesajul făcea referire la ISIS. Mi-e greu să cred însă că atacul ar fi fost instrumentat de această organizaţie. Vom depune plângere la Poliţie, dacă site-ul asociaţiei va mai fi atacat”, a declarat preşedintele ADI ITI-DD, Ilie Petre, potrivit Agerpres.

Atacul înregistrat miercuri pe pagina de Internet a asociaţiei nu a fost primul din acest an.

”De la începutul acestui an, am mai avut probleme cu site-ul de vreo patru sau cinci ori, dar nu ne-am gândit vreodată că ar fi fost vorba de hackeri”, a mai spus preşedintele Petre.

Site-ul ADI ITI-DD, www.itideltadunarii.com, este doar un instrument de informare pentru persoanele fizice şi juridice din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării care, în acest exerciţiu financiar, pot accesa 1,1 miliarde de euro pentru dezvoltarea comunităţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel