Gușă: Distrugerea PSD, ambiția statului paralel

Cozmin Gușă a comentat situația tensionată din PSD, precizând de la început că vorbește "nu doar în calitate de consultant politic, ci și de PSD-ist, ca să fie clar. Adică de membru simplu PSD".

"Practic, in acest moment, partidul de stanga, singurul de altfel, PSD, pentru ca PRO Romania urmareste alte deziderate cu Ponta acolo, are o proba. Si trebuie sa demonstreze, daca mai are acea energie interioara necesara unei organizatii politice atunci cand trebuie sa se regenereze, si PSD este in fata unei asemenea provocari. O regenerare politica ce vine dupa o perioada grea, in care un lider de calitate intelectuala modesta, ma refer la Liviu Dragnea, dar cu ambitii, a procedat la o siluire a leadership-ului PSD, asistat de oameni din statul paralel, pentru ca asta a fost o ambitie a statului paralel, sa distruga PSD. Si daca nu au putut din exterior, au facut-o din interior.

Dupa aceasta perioada de siluire, a urmat aceasta perioada intermediara, de criza. Pentru ca sa ai liderul bagat la puscarie si a doua zi o femeie nepregatita pentru aceasta postura de lider si care nu stie cum sa exercite aceasta calitate de lider, e vorba de Dancila, a trebuit sa isi asume conducerea partidului", a zis Cozmin Gușă la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel