Grupul de hackeri care au atacat Visa, MasterCard și Paypal vor să atace Amazon

amazon
amazon

Grupul de hackeri care a revendicat atacurile informatice asupra site-urilor MasterCard, PayPal şi Visa a anunţat, joi, că următoarea sa ţintă este compania Amazon, care a refuzat să mai găzduiască site-ul WikiLeaks, relatează Sky News.

Grupul Anonymous a făcut anunţul într-o postare pe site-ul de microblogging Twitter: "Amintiţi-vă, astăzi avem nevoie de voi mai mult ca oricând. Vom arunca tot ce avem către www.amazon.com".

Cu puţin timp înainte, un purtător de cuvânt al grupului a declarat, pentru Sky News, că una dintre următoarele ţinte ale hackerilor ar putea fi Facebook. Conturile de Facebook ale membrilor grupului, utilizate pentru coordonarea atacurilor şi menţinerea legăturii cu susţinătorii acestuia, au fost anulate, informează Mediafax

Hackerii au revendicat atacurile care au blocat site-urile Visa, MasterCard şi PayPal, după ce acestea au anulat serviciile către WikiLeaks, şi au ameninţat că şi Twitter ar putea deveni o ţintă a atacurilor informatice în campania Operation: Payback.

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat la Londra, în baza unui mandat emis de Suedia într-o anchetă de agresiune sexuală. Site-ul a început să publice, la 28 noiembrie, peste 250.000 de documente diplomatice americane, provenite de la ambasadele SUA din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel