Grindeanu, la ANCOM. Pleșoianu a decis cum votează

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Plenul Parlamentului se va reuni marți, de la ora 13,00, în ședință comună, pe ordinea de zi fiind inclusă numirea președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Liviu Pleșoianu a spus cum va vota în privința lui Sorin Grindeanu.

[citeste si]

"Voi vota azi ÎMPOTRIVA numirii lui "Grindianu" la ANCOM. Cum să îl votezi pe GRINDIANU după ce nădușeai să-l dai jos? Și, mai ales, cum să-l pui pe GRINDIANU la ANCOM (să se ocupe, adică, de COMUNICAȚII) când cunoști foarte bine ce spunea despre Legile "Big-Brother" ca ministru al... COMUNICAȚIILOR!?", a zis Liviu Pleșoianu, deputat PSD, pe Facebook.

În cadrul audierilor, Sorin Grindeanu a precizat că a absolvit studii superioare în domeniul informaticii, având un masterat în domeniul bazelor de date. Ulterior, a fost cadru didactic la Universitatea din Timişoara timp de trei ani. De asemenea, a lucrat în administraţia locală, dar şi în mediul privat, deţinând funcţii de conducere la două companii care aveau legătură cu domeniul comunicaţiilor. Grindeanu a deţinut de asemenea funcţia de viceprimar al Timişoarei, a fost mai apoi deputat, ministru al Comunicaţiilor, preşedinte de consiliu judeţean, iar ulterior prim-ministru.

Grindeanu a susţinut că este necesară 'urgent' o revenire la normalitate în cadrul ANCOM, în condiţiile în care 'cel puţin două acţiuni au stricat rotiţele în interiorul' instituţiei: aprobarea unei noi organigrame, 'care nu a fost foarte bine discutată şi care se potriveşte mai mult cu alte instituţii', şi 'anumite detaşări, într-un număr foarte mare, de la alte instituţii către ANCOM'. El a subliniat, de asemenea, importanţa 'condiţiilor corecte şi tarifelor rezonabile' pentru exercitarea dreptului la acces la proprietatea publică, în vederea facilitării amenajării digitale a teritoriului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel