Finala Europa League. Griezmann, eroul de la Lyon. Declaraţii

Griezmann şi Simeone. foto: Atlético de Madrid / @AtleticodeMadrid - facebook
Griezmann şi Simeone. foto: Atlético de Madrid / @AtleticodeMadrid - facebook

Finala Europa League - Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a lăudat prestaţia atacantului francez Antoine Griezmann, autorul primelor două goluri ale echipei sale.

Antoine Griezmann este autorul primelor două goluri ale echipei sale în finala Europa League, câştigată cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Olympique Marseille, miercuri seara la Lyon.

"Griezmann a confirmat ceea de a făcut an după an, a fost decisiv în momentul cel mai important al meciului. El a făcut întotdeauna cele mai bune alegeri şi trebuie să fie mulţumit că este alături de noi. Nu am nicio îndoială. A jucat deja trei finală alături de noi şi a câştigat două. Nu este departe de obiectivul pe care şi l-a fixat, acela de a câştiga titluri venind la Atletico. Din punct de vedere sportiv, nu suntem prea departe de cei care sunt mai puternici decât noi", a declarat tehnicianul argentinian, care a urmărit evoluţia elevilor săi din tribunele stadionului Parc Olympique Lyonnais, fiind suspendat de către UEFA.

Mai mult decât un simplu trofeu

"Am trăit meciul cu seninătate deoarece, cu German (Burgos, secundul său, care i-a ţinut locul pe bancă) am pregătit bine meciul şi ştiam ce trebuie să facem. El a făcut o muncă extraordinară, la fel ca şi jucătorii. Marseille a început mai bine partida şi a fost dificil, dar după aceea ne-am simţit din ce în ce mai confortabil", a mai spus Simeone.

Citeşte şi: Marseille - Atletico Madrid, rezultat, finală Europa League - LIVE TEXT

"Acest sezon a fost dificil, însă această victorie reprezintă mai mult decât un simplu trofeu. Ea trebuie văzută ca o recompensă pentru constanţa noastră şi pentru munca depusă. Am insistat, am perseverat, după ce am pierdut două finale de Liga Campionilor, iar anul trecut am fost eliminaţi în semifinale. Ne-am reinventat în această ediţie de Europa League, iar acest lucru este fundamental pentru merge mai departe", a subliniat antrenorul madrilenilor.

Al treilea trofeu

Atletico Madrid a câştigat pentru a treia oară în istoria sa trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Olympique Marseille cu scorul de 3-0 (1-0), în finala competiţiei, desfăşurată miercuri seara la Lyon. Antoine Griezmann a reuşit o dublă, în minutele 21 şi 49), scorul final fiind stabilit de Gabi, în minutul 89.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel