Grav accident pe A1. Traficul este restricționat

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe autostrada A1, în zona localităţii argeşene Cireşu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în evenimentul rutier de la kilometrul 99 au fost implicate două autoturisme, care în urma coliziunii au fost proiectate în afara carosabilului, transmite Agerpres.

"Din primele informaţii, în unul dintre autoturisme se aflau patru persoane, iar în celălalt o persoană. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, la faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD, alături de un echipaj SAJ", precizează ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului au rezultat patru victime, printre care şi un copil de 14 ani, rănit la faţă şi la unul dintre membre. La sosirea forţelor de intervenţie nu au fost găsite persoane încarcerate.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că, în urma evenimentului rutier, circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă a autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul către Capitală, la kilometrul 99.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel