EXCLUSIV  Grătar la Dragnea: mici la PSD. Ce pregătesc protestatarii: Vom aduce și așa ceva!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a câştigat un pariu cu un internaut care l-a provocat pe Facebook, într-un comentariu la postarea prin care președintele PSD se declara nemulţumit că nu se poate plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, să arate dovada printr-un selfie că el îşi scrie singur postările.

Liviu Dragnea a postat o poză cu el la volan, întrebând "cum rămâne cu naveta de bere" promisă şi spunând că îl aşteaptă lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii. După aceste discuții din mediul online, pe Facebook a apărut şi un eveniment intitulat "Grătar la Dragnea".

Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, doi tineri protestatari, invitați la interviurile DC News, au fost întrebați dacă vor merge la grătar.

"Sper că se va ajunge la grătar și va ieși și Liviu Dragnea. Acum a devenit un eveniment public. Vom merge să facem grătar", a zis Cristian Mihai Dide.

Întrebat ce aduce la eveniment, Tudor Cârstoiu a zis: "portavocea".

"Da, și eu cred că voi aduce portavocea pentru că la grătar este gălăgie; o aduc pentru a ne putea înțelege, dar sper să iasă Liviu Dragnea cu micii, așa cum a promis. Apropo... trebuie să bem în interiorul imobilului pentru că, pe spațiul public, consumul de alcool este interzis. Nu vreau să iau amendă de la Jandarmeria Română pentru săvârșirea unei astfel de contravenții", a completat Cristian Mihai Dide.

[citeste si]

"Aducem două portavoci pentru a nu mai fi probleme de comunicare", a completat Tudor Cârstoiu în interviul care va fi difuzat săptămâna viitoare pe DC News.

Precizările lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a spus, întrebat despre evenimentul de pe Facebook "Grătar la Dragnea", că el a lansat o invitaţie în acest sens doar persoanei cu care a pus un pariu referitor la cine conducea maşina sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel