Urmărește emisiunea live


Golgheterul George Puşcaş: Cred că s-a descoperit o nouă generaţie de fier

Golgheterul României U21, George Puşcaş, a afirmat, vineri, după partida câştigată în faţa Angliei cu 4-2, că alături de colegii săi reprezintă o 'generaţie de fier', dorind să transmită faptul că nu renunţă la luptă până la finalul partidei.

'Am rămas fără voce, sunt prea multe emoţii trăite, nu mă gândeam niciodată că o să marcăm patru goluri, poate 1-0, 1-1 sau 2-1, dar nu să marcăm 4 goluri. Nu ştiu ce să vă zic, s-au văzut toate emoţiile jucătorilor, ale românilor, cred că s-a descoperit o nouă generaţie de fier. Când am început să marcăm cred că s-au descoperit resursele, alergasem atât de mult în prima repriză încât am zis că în a doua repriză ieşim şi dăm totul pe teren. Din adrenalina pe care o aveam nu voia nimeni să iasă de pe teren, voiam să ieşim învingători', a declarat Puşcaş la TVR.

Selecţionata României a reuşit o victorie de senzaţie în faţa echipei Angliei, cu scorul de 4-2 (0-0), vineri, pe Stadionul Dino Manuzzi din Cesena, în Grupa C a Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino. Într-un final de la agonie la extaz, România a reuşit să marcheze de patru ori puternicei formaţii a Angliei în ultimele 15 minute ale meciului, obţinând o victorie extrem de preţioasă în lupta pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

Speranțe pentru semifinale

Tricolorii s-au impus în faţa semifinalistei de la ediţia trecută prin golurile marcate de George Puşcaş (76 - penalty), Ianis Hagi (85) şi Florinel Coman (89, 90+3), respectiv Demarai Gray (79) şi Tammy Abraham (87). România a reuşit pentru al doilea joc consecutiv să marcheze de patru ori, după 4-1 cu Croaţia, iar Anglia, învinsă de Franţa cu 2-1 în primul său meci, este eliminată. Tot vineri are loc şi celălalt meci din grupă, Franţa - Croaţia (San Marino Stadium - Serravalle, 22:00).

Luni se vor juca ultimele partide din grupă, Franţa - România (Dino Manuzzi - Cesena, 22:00) şi Croaţia - Anglia (San Marino Stadium - Serravalle, 22:00). În semifinale se califică echipele câştigătoare ale celor trei grupe şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la JO 2020.

Citește și:

Ianis Hagi, optimist: "Au trecut doar două meciuri"

Florinel Coman - A venit timpul să fim răsplătiţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel