Tiger Woods despre Trump: Este președintele, trebuie respectată funcția

Fostul lider al golfului profesionist Tiger Woods a refuzat să intre în polemica dintre preşedintele Donald Trump, cu care joacă golf, jucătorii de baschet din NBA şi jucătorii de fotbal american din MLS, privind politica sa de imigraţie.

'El este preşedintele Statelor Unite. Şi trebuie respectată funcţia indiferent de persoana în cauză. Vă poate plăcea sau nu personalitatea şi politica sa, dar trebuie să respectăm funcţia', a afirmat jucătorul cu 14 titluri de Mare Şlem, duminică la New Jersey, cu ocazia turneului Open Northern Trust. Întrebat în legătură cu relaţiile sale cu Donald Trump, 'Tigrul' a răspuns că îl cunoaşte pe 'Donald de câţiva ani'. 'Noi am jucat împreună, am luat masa împreună. L-am cunoscut înainte de a fi preşedinte, dar şi după', a adăugat Woods.

LeBron și Curry nu au fost primiți la Casa Albă

Preşedintele american Donald Trump a criticat jucătorii din NFL că adoptă o ţinută lipsită de respect, cu genunchiul în pământ, la intonarea imnului naţional pentru a protesta faţă de violenţele poliţiei şi tensiunile sociale. De asemenea, şeful statului american a decis să nu-i primească la Casa Albă pe campionii NBA din 2018 după ce două dintre vedetele finalei, LeBron James (Cleveland) şi Stephen Curry (Golden State), şi-au exprimat refuzul de a merge pe Pennsylvania Avenue. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel