Gnohere, ironie pentru Rednic: „nu trebuie să te prefaci că ești un băiat rău"

Harlem Gnohere (www.SteauaFC.com
Harlem Gnohere (www.SteauaFC.com

Harlem Gnohere i-a răspuns ironic lui Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, după ce tehnicianul l-a acuzat pe „bizon" că s-ar fi comportat nepotrivit cu fiica acestuia, impresar de fotbaliști.

Harlem Gnohere, atacantul celor de la FCSB, i-a dat rapid replica lui Mircea Rednic, după ce antrenorul a declarat astăzi la Digi Sport că este deranjat de modul în care atacantul s-a comportat cu impresarul său, fiica lui Rednic.

Jucătorul roș-albaștrilor a replicat în social media prin mesajul: „Profesore, este mult mai bine să spui adevărul, că n-am nicio problemă cu tine, dar nu trebuie să te prefaci că ești un băiat rău".

Rednic, deranjat de modul în care s-ar fi comportat Gnohere cu Luoana, impresar de fotbaliști, a ținut să amintească la Digi Sport faptul că el l-a relansat pe atacantul francez.

Rednic: „m-a deranjat cum s-a comportat cu fata mea"

„Sunt foarte supărat pe el. M-a deranjat cum s-a comportat cu fata mea. Așa sunt fotbaliștii. Uită cine îi ajută. Dacă eu nu-l luam la Dinamo, nu știu ce se întâmpla cu el. În Belgia nu avea nicio șansă să mai joace. Eu am vorbit cu el înainte să ajungă la Petrolul, dar ploieștenii i-au promis mai mulți bani. Dar nu i-a mai primit. Sunt supărat pe el", a declarat Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Harlem Gnohere este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga I din ultimele 3 sezoane, iar momentul transferului la Dinamo din 2015, a reprezentat o adevărată pantă de relansare. Când a semnat cu Dinamo, Gnohere cântărea aproape 100 de kilograme, la 1.85 înălțime. În prezent, cântărește în jur de 85 de kilograme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel