Gluma serii despre crucișătorul Moskva / FOTO în articol

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

O nouă glumă despre scufundarea navei Moscova!

DC News vă prezintă o altă glumă despre scufundarea navei Moscova. De fapt, este gluma serii. În imagine se observă nava rusească în momentul în care a fost bombardată cu rachetele ucrainene, iar în partea de jos președintele Volodimir Zelnski exclamă celebra replică „Slava Ukraini“, după ce, la prima poză, scrie expresia „Slava-class Moskova“.

.

Glumă tare despre nava Moscova care s-a scufundat 

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media“, la DC News, Val Vâlcu și Cozmin Gușă au avut un dialog spumos despre scufundarea navei amiral a flotei ruse din Marea Neagră:

„Moscova nu crede în lacrimi și asta pentru că se află pe fundul Mării Negre! Ce zici de treaba asta?“, a întrebat râzând jurnalistul Val Vâlcu.

„Hahaha, așa e la război! Cine dă cu bombardeaua, trebuie să se aștepte să și primească!“, a răspuns Cozmin Gușă.

„Domn’le, este o lovitură mare, mai ales că Zelenski, cu o zi înainte, arătase o poză cu acest crucișător. Deci era plănuită lovitura și au arătat că atunci când doresc, pot. Rachetele înțeleg că erau ale lor. O operațiune deșteaptă! Au lansat drone care au atras atenția radarului, iar cât se ocupau armamentele de pe crucișător cu dronele-momeală, au venit rachetele și și-au făcut treaba. Chiar mai spectaculoasă operațiunea decât Operațiunea Sheffield, Argentina, în anii 80’.

A căzut ipoteza atacării Odesei. Dacă nu poți să ataci de pe mare, salutare și un praz verde.“, a spus Val Vâlcu (citește conntinuarea AICI).

Radu Tudor, detalii puțin știute despre „nava Moscova“: S-a întâmplat și în 1941. Asta e adevărata semnificație a puterii Rusiei

Analistul militar Radu Tudor a intervenit telefonic la Antena 3, unde a vorbit despre scufundarea Moscova, nava amiral a flotei Federației Ruse, ieri, de către rachetele ucrainene. Azi, Federația Rusă a organizat o ceremonie în memoria navei bombardate de ucraineni:

„Am trăit și aceste momente, adică să vedem cum Rusia îngroapă Moscova și face ceremonie funerară. E de plâns, că de râs nu poate fi. O pretinsă putere militară care a declanșat o invazie sângeroasă și un genocid pentru care va răspunde de la primul până la ultimul politician și comandant își linge acum rănile pentru faptul că nava amiral a flotei din Marea Neagră a fost lovită de armata ucraineană într-un efort de apărare, aceasta scufundându-se.

Cred că e mai mult decât simbolic și ar trebui să spunem telespectatorilor că este a doua navă Moscova care se află pe fundul Mării Negre. Prima navă Moscova, un distrugător la vremea respectivă, a fost scufundată de fregata Regina Maria în bătălia din Portul Constanța, în iunie 1941. La vremea respectivă, distrugătorul Moscova a fost lovit de un tir foarte serios venit de pe fregata Regina Maria și, în încercarea de a scăpa, a încercat să se întoarcă spre Capul Tuzla, acolo unde a dat de un baraj de mine. Le-a lovit și s-a scufundat (...)“, a spus Radu Tudor (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel