EXCLUSIV  Glumă tare despre nava Moscova care s-a scufundat / video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o glumă tare despre nava Moscova și despre „impotența bărbatului care își bate nevasta.“

În cadrul emisiunii „Deferiți mass-media“, la DC News, Val Vâlcu și Cozmin Gușă au avut un dialog spumos despre scufundarea navei amiral a flotei ruse din Marea Neagră:

„Moscova nu crede în lacrimi și asta pentru că se află pe fundul Mării Negre! Ce zici de treaba asta?“, a întrebat râzând jurnalistul Val Vâlcu.

„Hahaha, așa e la război! Cine dă cu bombardeaua, trebuie să se aștepte să și primească!“, a răspuns Cozmin Gușă.

„Domn’le, este o lovitură mare, mai ales că Zelenski, cu o zi înainte, arătase o poză cu acest crucișător. Deci era plănuită lovitura și au arătat că atunci când doresc, pot. Rachetele înțeleg că erau ale lor. O operațiune deșteaptă! Au lansat drone care au atras atenția radarului, iar cât se ocupau armamentele de pe crucișător cu dronele-momeală, au venit rachetele și și-au făcut treaba. Chiar mai spectaculoasă operațiunea decât Operațiunea Sheffield, Argentina, în anii 80’.

A căzut ipoteza atacării Odesei. Dacă nu poți să ataci de pe mare, salutare și un praz verde.“, a spus Val Vâlcu.

„Eu nu m-aș bucura deloc, că prevăd un weekend extrem de agitat. De altfel, de azi dimineață câteva blocuri din Kiev și Harkov au fost rase. Și, în momentul în care vrei să te duci într-o astfel de escaladare, iar adversarul are o putere înzecită, îți dai seama ce poate să iasă...“, a spus Cozmin Gușă.

„Da, dar mie mi se pare așa, ca bărbatul impotent care se duce și își bate copiii și nevasta de ciudă că altceva nu poate să facă. Aruncă niște bombe care omoară niște civili.“, a completat Val Vâlcu.

„Dar dacă poliția nu intervine, ăla își bate nevasta până la sfârșitul vieții, cum se întâmplă în multe cazuri“, a completat Cozmin Gușă.

„Sau îl prinde nevasta și îl arde. A fost și un film american pe tema asta. Deci, ucrainenii mi se par pe picioarele lor.“, a mai spus Val Vâlcu.

CITEȘTE ȘI   -  Crucișătorului Moskva, val de glume după atacul cu rachete din Marea Neagră

Radu Tudor, detalii puțin știute despre „nava Moscova“: S-a întâmplat și în 1941. Asta e adevărata semnificație a puterii Rusiei

Analistul militar Radu Tudor a intervenit telefonic la Antena 3, unde a vorbit despre scufundarea Moscova, nava amiral a flotei Federației Ruse, ieri, de către rachetele ucrainene. Azi, Federația Rusă a organizat o ceremonie în memoria navei bombardate de ucraineni:

„Am trăit și aceste momente, adică să vedem cum Rusia îngroapă Moscova și face ceremonie funerară. E de plâns, că de râs nu poate fi. O pretinsă putere militară care a declanșat o invazie sângeroasă și un genocid pentru care va răspunde de la primul până la ultimul politician și comandant își linge acum rănile pentru faptul că nava amiral a flotei din Marea Neagră a fost lovită de armata ucraineană într-un efort de apărare, aceasta scufundându-se.

Cred că e mai mult decât simbolic și ar trebui să spunem telespectatorilor că este a doua navă Moscova care se află pe fundul Mării Negre. Prima navă Moscova, un distrugător la vremea respectivă, a fost scufundată de fregata Regina Maria în bătălia din Portul Constanța, în iunie 1941. La vremea respectivă, distrugătorul Moscova a fost lovit de un tir foarte serios venit de pe fregata Regina Maria și, în încercarea de a scăpa, a încercat să se întoarcă spre Capul Tuzla, acolo unde a dat de un baraj de mine. Le-a lovit și s-a scufundat (...)“, a spus Radu Tudor (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI   -  Riposta navei Moskva. Rusia a atacat o fabrică de rachete din Kiev

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel