Giuliani, scrisoare. Șerban Nicolae: Tot așteptăm

Șerban Nicolae a declarat că nu acceptă ideea de implicare a unor oameni din străinătate, fie și personalități, care să vorbească despre cum trebuie să se facă lucrurile în România. Declarația a fost făcută în contextul în care Rudoph Giuliani, avocatul lui Trump, a trimis o scriasoare în România în care critică modul în care s-a făcut justiție. 

Șerban Nicolae a declarat că apreciază ideile transmise de Rudolph Giuliani, însă, consideră că ar fi fost mai eficient ca această scrisoare să fie citită și să aibă efect la Washington.

"Noi sunte niște ușor oligofreni și tot așteptăm"

”Eu totuși mă păstrez foarte reticent atunci când se tot implică diverși din afară, când tot căutăm confirmări la înalta poartă, când noi suntem ușor oligofreni și tot așteptăm să ne dea cineva lumină, să ne învețe cum se fac lucrurile fie într-un fel, fie în altul. Eu aș vrea ca scrisoarea domnului Rudolph Giuliani, pe care îl cred de bună-credință, mai ales că în SUA este perceput ca un foarte eficient luptător împotriva mafiilor și corupției din administrație, să aibă efect în primul rând la Washington, să schimbe acest comportament pe care l-au avut aici ambasadele. (...) Dacă e să ajute cu ceva scrisoarea domnului Giuliani, a celorlalți care încep să înțeleagă, să schimbe acolo ceva să nu mă mai trezesc cu cumnatului adjunctului unui prieten al unui văr de consilier de la ambasadă sau alții că dau păreri, că dau medalii și că stabilesc la mine în țară cine e bun și cine e rău, cine merită și cine nu merită. Dacă noi nu suntem în stare, să închidem țara! De ce să mai facem alegeri, ce mai pierdem bani? Să ne spună din afară", a declarat Șerban Nicolae la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel