Urmărește emisiunea live


Gîrbovan, Kovesi, Lazăr și comparația lui Mugur Ciuvică: Vedeți diferența?

„Un gest de mare laudă”, a spus Mugur Ciuvică, luni, după ce Dana Gîrbovan a anunțat că și-a depus la Secția pentru judecători a CSM cererea de a se lua act de demisia sa din magistratură.

„Odată ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justiției, mi se pare firesc să îmi dau demisia din magistratură, pentru ca procedura efectivă de numire să poata fi inițiată", anunțase, luni dimineață, Dana Gîrbovan pe Facebook.

„Un gest de mare laudă. Așa ceva chiar nu știu să se fi mai întâmplat în ultima vreme. Deși sunt mari șanse ca Iohannis să o refuze, absolut onorabil și-a depus demisia din magistratură. Știți ce înseamnă? Renunță la pensie, la privilegii", a spus, luni, Mugur Ciuvică în platoul Antena 3.

Ulterior, Secția pentru judecători a CSM a decis eliberarea din funcția de judecător a Danei Gîrbovan. „Doamna Gîrbovan chiar este un exemplu pentru politicieni și pentru alții din administrația românească și din justiție. Și pentru Kovesi. Ați văzut cât s-a agățat Kovesi de scaun? L-ați văzut pe Lazăr cât a stat până în ultima zi? (...) Vedeți diferența?", a subliniat Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel