Gîrbovan, Kovesi, Lazăr și comparația lui Mugur Ciuvică: Vedeți diferența?

Rodica Mitu / 26 aug 2019 / 13:38 Salveaza PDF Comentarii

„Un gest de mare laudă”, a spus Mugur Ciuvică, luni, după ce Dana Gîrbovan a anunțat că și-a depus la Secția pentru judecători a CSM cererea de a se lua act de demisia sa din magistratură.

„Odată ce am acceptat de principiu propunerea de a conduce Ministerul Justiției, mi se pare firesc să îmi dau demisia din magistratură, pentru ca procedura efectivă de numire să poata fi inițiată", anunțase, luni dimineață, Dana Gîrbovan pe Facebook.

„Un gest de mare laudă. Așa ceva chiar nu știu să se fi mai întâmplat în ultima vreme. Deși sunt mari șanse ca Iohannis să o refuze, absolut onorabil și-a depus demisia din magistratură. Știți ce înseamnă? Renunță la pensie, la privilegii", a spus, luni, Mugur Ciuvică în platoul Antena 3.

Ulterior, Secția pentru judecători a CSM a decis eliberarea din funcția de judecător a Danei Gîrbovan. „Doamna Gîrbovan chiar este un exemplu pentru politicieni și pentru alții din administrația românească și din justiție. Și pentru Kovesi. Ați văzut cât s-a agățat Kovesi de scaun? L-ați văzut pe Lazăr cât a stat până în ultima zi? (...) Vedeți diferența?", a subliniat Mugur Ciuvică.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24