Giovanni Becali confirmă un transfer pentru Rapid Bucureşti, după meciul cu Petrolul. "E mai uşor să îl vadă scouterii la Bucureşti"

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Impresarul Giovanni Becali confirmă un transfer pentru Rapid Bucureşti, după ce giuleştenii au fost învinşi de Petrolul Ploieşti duminică seară, scor 2-0. 

Este vorba despre Andrei Borza, fundaşul stânga al celor de la Farul Constanţa, în vârstă de doar 17 ani. 

"Din punctul meu de vedere și al jucătorului, am dat lovitura. Urmează să se pună cluburile de acord.

Jucătorul a fost mulțumit de contractul pe care i l-am aranjat cu Rapid. Gică Hagi urmează să vorbească cu Rapid și să se înțeleagă asupra sumei de transfer. 

Eu de două zile m-am înțeles cu Rapid, l-am chemat pe Gică (n.r. - Hagi) și i-am zis că m-am pus de acord și mai lipsește doar să se pună și el de acord. Vom vedea", a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik

Fanii, dar şi prezenţa scouterilor, motivul pentru transfer 

"E o mutare bună. Borza vine de la o echipă bună, dar cu spectatori puțini. La Rapid e atmosfera care este indiferent de rezultat. E la București, scouterii vin la București. Le e greu să mai facă 2-3 ore până în Constanța sau până în Brașov sau Craiova. E ușor de prezentat viitorilor cumpărători, doritori de tinere talente.

Cu ocazia asta, dacă ar fi să se transfere după un an sau doi, pentru că jucătorul are doar 17 ani, va fi bine și pentru Rapid, și pentru Farul probabil care va păstra câteva procente în această afacere.

E un prim pas al jucătorului, după care urmează un pas decisiv care va depinde de el și de echipa cu care va colabora. Este foarte greu să joci în Giulești. Cu Farul va fi un meci greu. 

Farul are foame de puncte în campionat pentru că s-a axat mai mult pe cupele europene, pe calificarea într-o grupă de Conference League. Rapidul are nevoie de victorie. Va fi un meci interesant.

E un copil liniștit, un copil crescut bine într-o familie de sportivi. Vine de la o echipă unde a crescut frumos, civilizat. Vine la Rapid, într-o nebunie, într-o atmosferă care nu poate să-i dea decât un avantaj”, a mai precizat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel