Gigi Becali sare la gâtul lui Iordănescu jr după înfrângerea cu Muntenegru: Îl ai pe Maradona şi nu îl bagi?

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali l-a taxat pe Edi Iordănescu după ce naţionala României a fost învinsă în deplasare de Muntenegru, scor 2-0. 

“Ce să spun despre meci? Sunt de acord cu ce a spus Gică Popescu, ăia nici nu voiau să ne bată. Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei?

Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur. Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă? 

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru”, a spus Becali, citat de Fanatik.

“Păi de ce l-au băgat pe Tavi Popescu în promo-uri la televizor? Că e cel mai bun. De aia apare în toate promo-urile. Dar nu apare în echipă. Mie îmi place Andrei Ivan, e jucător de echipă naţională, dar cum să joace ca titular? 

Da, îl iei, dar nu îl bagi titular. Mihăilă e fotbalist, dar nu joacă la club deloc. Păi nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă? Eu nu înţeleg această gândire. Tavi Popescu este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Nu ai jucători care să facă asta”, a spus Becali. 

Ce se întâmplă în meciul cu Bosnia 

“Să vedem cu Bosnia. Ar trebui să joace titular, dar asta e treaba lui Edi. Să vedem dacă o să îl bage sau nu. E treaba lui dacă face experimente, o face pe postul lui, pentru mine nu e problemă.

Dacă nu îl bagă pe Tavi Popescu nu e problema mea. V-am spus, experimentele le face pe postul lui”, a conchis Gigi Becali.

Becali l-a taxat pe Iordănescu şi pentru poziţia aleasă pentru Iulian Cristea 

"Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?", a mai precizat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel