Gigi Becali recunoaște că s-a acordat ușor penalty la finalul meciului Viking – FCSB: Maghiarii sunt de acum prietenii mei

Gigi Becali recunoaște că s-a acordat ușor penalty la finalul meciului Viking – FCSB: Maghiarii sunt de acum prietenii mei - Foto Agerpres
Gigi Becali recunoaște că s-a acordat ușor penalty la finalul meciului Viking – FCSB: Maghiarii sunt de acum prietenii mei - Foto Agerpres

FCSB s-a calificat în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare, printr-un gol marcat din penalty în minutele de prelungire.

 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, recunoaște că s-a acordat lovitură de pedeapsă cu mare ușurință și de acum maghiarii sunt prietenii lui.

Meciul a fost oficiat de o brigadă de arbitri din Ungaria, formată din Tamás Bognár, Balázs Buzás şi Péter Kóbor.

„De aseară maghiarii vor fi prietenii mei. E adevărat că acolo, în momentul ăla, nu-l dădea nimeni. A fost foarte întârziată. Trebuia să-și întoarcă ochii de la fază, a fost prea intârziată. Era minutul 92 deja, trecuse timpul”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena, scrie Pro Sport.

Nicolae Dică, primele declaraţii după calificarea FCSB în grupele Conference League: Primul obiectiv l-am reuşit

”Pot să spun că e unul dintre cele mai importante momente din cariera mea. Știți că am mai dus echipa în grupele Europa League și am și ieșit. Vreau să-i felicit pe jucători, sunt mândru de ei. Îmi doream pentru ei, sunt foarte mulți tineri, aveau nevoie de această calificare.

Am început foarte bine jocul, am reușit să marcăm, puteam să facem 2-0, am primit gol dintr-o greșeală, dar e important că am reușit să schimbăm meciul în repriza a doua, am marcat două goluri și am mai avut ocazii. Mi-au plăcut toți jucătorii în această seară, și cei de pe bancă i-au încurajat pe cei din teren.

Facem lucrul acesta la antrenamente, e un jucător cu experiență, este unul dintre cei mai buni executanți (n.r.- Radunovic). Sper că sunt talismanul echipei, mă gândeam în timpul meciului că doar mie mi se poate întâmpla să nu marcăm iar, după atâtea ocazii. Sunt un om norocos. Sper să facem jocuri bune și în grupe. Obiectivul e să câștigăm campionatul și trebuie să luăm puncte.

Primul obiectiv, să intrăm în grupe, l-am reușit. Îmi doresc să joc cu echipe puternice, care joacă un fotbal ofensiv. Vreau ca oamenii să vadă un spectacol frumos. Îmi doresc să mai aducem un atacant și un fundaș central. Dacă nu, voi merge pe jucătorii pe care-i am la dispoziție pentru că am încredere în ei.

E un bonus pentru fotbalul românesc, un plus, e bine pentru România, aducem puncte și e un lucru bun. Îmi doresc ca oamenii să aibă încredere în noi. În seara aceasta, o să zburăm trei ore, o să ne simțim mai bine, apoi mâine dimineață trecem la treabă”, a declarat Nicolae Dică, conform Digisport. Vezi știrea aici!

Ce le-a spus Dică jucătorilor la pauză 

”E cel mai bun moment din cariera mea, mă bucur că ne-am calificat! De când a venit Mister s-a văzut o schimbare în atitudinea noastră. Primul an pentru mine a fost unul foarte greu, a fost de acomodare. Am zis că anul ăsta nu mai am nicio scuză și trebuie să ajut echipa să câștige. Le mulțumesc suporterilor, ne-au susținut, nu erau neapărat steliști, ci români.

Mister ne-a zis în vestiar că a venit de o lună de zile și este fericit, vine cu drag la antrenamente pentru că are niște copii de clasă. Avem șanse foarte mari la titlu, suntem o echipă foarte bună, omogenă, trebuie să-l câștigăm neapărat.

Probabil o să mai vină jucători, dar dacă nu o să se întâmple asta, putem și noi să jucăm din 3 în 3 zile. Suntem fotbaliști cu clasă, jucăm rapid, nu ca alte echipe, și ne-a avantajat terenul sintetic”, a declarat Andrei Cordea, la Pro Arena.

Florinel Coman a lansat un avertisment

”O bucurie foarte mare. Ne-am îndeplinit primul obiectiv. Suntem fericiți că am făcut un meci bun și am marcat. Este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei. Nu am văzut că arbitrul a dat penalty pentru că eram pe jos. S-a aruncat fundașul, m-a lovit, 11 metri, clar.

Intrăm într-o competiție europeană, suntem fericiți. Nu știu dacă se gândeau la sărbătoare cei de aici. Și în tur am controlat jocul, dar au fost cele două goluri marcate de ei din faze fixe. Și aici am primit gol, dar așa ne place nouă, să suferim.

Nu ne-a dat mari bătăi de cap terenul, alunecă mingea mai repede. Nu ne-am gândit că vom pleca cu șansa a doua. Ne-am gândit să intrăm și să luptăm.

Ne vom fixa obiectivul, abia am ajuns în grupe. Vom avea o discuție și vom stabili. Acum începe bătălia în campionat pentru noi. Nu am putut să mergem pe două fronturi. Vom intra în horă.

În seara asta vom petrece, pe drum, dar nu va fi o petrecere mare pentru că eram favoriți, chiar dacă aveau avantaj de un gol”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel