Gigi Becali nu vrea în Ghencea: E ca și cum aș juca în Ștefan cel Mare

Gigi Becali este convins că nimeni nu îi poate interzice să joace din 2020 pe noul stadion din Ghencea, totuși el este cel care nu vrea ca FCSB să revină în ”templul fotbalului românesc”.

Finanțatorul roș albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat unde o să joace FCSB în 2020, mai ales că Lăcătuș spunea acum ceva timp că FCSB nu se va întoarce în Ghencea:

”Nu sunt supărat deloc pe Lăcătuș, deoarece el probabil a auzit de pe la vreun general că nu o să fiu lăsat să joc în Ghencea. Însă vreau să vă spun că mie nu îmi poate interzice nimeni să joc pe acel stadion atunci când el o să fie gata. Legea este de partea mea. Stadionul este făcut din banii publici și nu este de joacă cu așa ceva. Dar, deși pot să joc acolo, totuși nu vreau eu să mă duc să joc pe Ghencea. M-am săturat de scandal, iar eu nu mai vreau scandal cu Peluza Sud. Nu vedeți cât circ a fost în acești ani?", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Unde își dorește să joace FCSB

”Dacă m-as duce să joc la anul în Ghencea, atunci este la fel cum m-as duce să joc cu echipa mea în ‘Ștefan cel Mare’. Credeți că acolo o să fim primiți bine vreodată? Credeți că noi vom juca vreodată pe stadionul lui Dinamo? Nicodată! Casa mea o să fie la anul tot Național Arena, dar o să fac cerere și pentru stadionul Arcul de Triumf. Am auzit de la oamenii mei că și acel stadion o să iasă unul frumos și vreau să jucăm și acolo. În rest vreau să îi doresc Sărbători fericite lui Marius Lăcătuș! Nu sunt supărat deloc pe el”, e mai spus Becali pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel