Gigi Becali nu mai vrea 'mercenari' la FCSB: Veți vedea jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic

Gigi Becali nu mai vrea 'mercenari' la FCSB: Veți vedea jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic
Gigi Becali nu mai vrea 'mercenari' la FCSB: Veți vedea jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic

Gigi Becali a anuțat că va transfera jucători cu caracter la FCSB, lansând cuvinte dure la adresa lui Bogdan Planic, fostul fundaș al formației roș-albastre, care și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB.

'Voi schimba strategia. De acum o să vedeți la FCSB că voi transfera doar jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic și nu au ce să caute la echipă mercenari. Planic mi s-a părut dubios de la început. Am mirosit încă din primele zile că ceva nu este în regulă la el. Nu mai are rost să dezgropăm morții. Pui suflet la echipa pentru care joci și îl înțelegi și pe patron când are unele probleme, atunci Gigi Becali te așteaptă cu brațele deschise.' a spus Becali.

'Am doi jucatori în vizor pentru mărirea de salariu. Nu vă dau numele lor acum. Dar Gigi Becali, când vede niște lucruri bune, știe să și le răsplătească. Ai fost om cu mine, atunci și eu sunt om cu tine. V-am spus de la început că noi ne vom bate cu CFR pentru campionat. Craiova nu poate să țină ritmul cu noi, dar nici cu CFR Cluj. Știam asta înainte de a intra în play-off.' a menționat Becali.

'De Octavian Popescu trebuie să avem cu toții grijă, deoarece este încă un copil și are mult de muncă. Însă, am in curte un adevărat briliant și doar de el depinde ca să ajungă la o echipă de top din Europa. Are calitate, are execuții, dar are foarte mult de muncă', a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel