Gigi Becali, mesaj sincer pentru Dan Şucu, după startul ratat de sezon al Rapidului. "Asta numai Hagi poate face"

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid Bucureşti are o singură victorie în noul sezon de Superligă, iar Gigi Becali a spus ce a discutat cu Dan Şucu, finanţatorul giuleştenilor. 

"Din moment ce mănânci bătaie în Giulești 2-0, atunci ce probleme să am? Eu am vorbit cu Șucu și i-am spus: 'Dacă vrei să te bați cu noi, trebuie să iei jucători. Dacă iei jucătorii la care noi renunțăm, nu poți să te bați cu noi'. I-am zis: 'Nu ai cum să te bați cu mine și cu CFR, dacă tu iei de la CFR doi jucători la care au renunțat ei și de la mine jucători, la care le-am dat bani să renunț la ei'. M-a costat vreo 40-50 de mii că să plece cei doi jucători. Și dacă eu renunț la doi jucători, le dau bani să plece și îi iei tu, nu ai cum să te bați cu mine. Asta poate să facă doar Hagi”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Cine sunt adversarele la titlu ale FCSB în acest sezon 

"Cred că Craiova și CFR. Craiova, care are echipă mai valoroasă, și CFR, care încă nu pot să îmi dau seama. Au făcut o impresie bună, dar după aia mi-am stricat-o, e bine că mi-am stricat-o. Dar Craiova e o echipă care are jucători valoroși, dar să vedem dacă o să fie puși în valoare, asta e important. (n.r. dacă se va juca meciul cu Universitatea în Ghencea) Păi o să fie pe Ghencea, da”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel