Gigi Becali, MESAJ pentru Cristi Borcea: Hai, finule. N-am cu cine să mă lupt

Gigi Becali spune că ar fi fost incorect să preia clubul Dinamo deși a avut această ofertă. Patronul FCSB i-a transmis lui Cristi Borcea că îl așteaptă la Dinamo, pentru că nu mai are cu cine să se lupte în campionat. 

Gigi Becali spune că echipa Dinamo trebuie preluată de un dinamovist. El spune că îi place coregrafia roș-albilor și chiar dacă mai face declarații răutăcioase la adresa lor, le face din invidie. 

"La Dinamo ar fi fost o nedreptate dacă investeam. Dinamo e simbol și trebuie să fie preluată de un dinamovist. Nu te joci cu Dinamo. Are mii șii mii de suporteri și nu e corect față de ei. Chiar dacă mă ciondănesc cu Dinamo, eu respect echipa. N-are nimeni coregrafie ca Dinamo.

Eu mă iau de fani, dar mă oftic, mă atac când văd coregrafiile. Mor de oftică și fac haz de necaz. Merită respect suporterii pentru coregrafiile pe care le fac. Totuși, ce au făcut la meciul cu City, coregrafia cu 'Doar Dinamo București' a fost hoție. Acolo au greșit", a spus Gigi Becali la Pro X.

Mesaj pentru Cristi Borcea

"Eu chiar i-am zis: hai finule, hai la Dinamo că nu mai am cu cine să mă lupt în campionat. Îmi place să îl atac așa. Eu vreau un război în Liga 1, dar să fie unul corect, curat, fără intervenții, fără arbitraje incorecte," a mai spus Gigi Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel