Gigi Becali, mesaj ferm pentru noul antrenor: La anul, DOAR CAMPIONATUL. Europa League II e un fâs

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a transmis un mesaj ferm noului antrenor, Toni Petrea. Acesta a spus că în sezonul următor contează doar titlul în Liga 1. 

"Dacă vreau 10 milioane pe Man, mâine le iau! Eu am aplicat o altă tactică, de luat jucători tineri pe care să-i vând. Nu m-am calificat doi ani la rând în cupele europene, dar sper să iau banii pe Man, Coman, Moruțan.

CFR ce să facă? Au câștigat campionate, au mers în Europa League, dar banii de pe calificări se duc pe salarii. Jucătorii bătrâni câștigă ceva. Eu am mizat pe jucători tineri, asta a fost strategia mea.

Anul viitor vrea peformanță pentru că se schimbă competițiile UEFA, altfel mergeam tot așa. De anul viitor, dacă nu iei campionatul, mergi în Europa League II. Europa League II, care e un fâs! Ar fi bine și acolo, dar e degradant pentru noi. Așa că trebuie să trag ca să luăm campionatul, n-am ce face. Nu se acceptă decât campionatul în sezonul viitor, măcar să ajungem în Europa League", a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel