Gigi Becali îl laudă pe Dan Şucu, noul acţionar de la Rapid: E ca mine, dar mai sever. La el nu merge...

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, l-a lăudat pe noul acţionar al celor de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu. 

”Dan Șucu e un om extraordinar, un om de cuvânt, îl cunosc bine, e un super om, nu se compară cu nimeni care a fost în fotbal. Am făcut și eu o afacere cu el. Șucu e ca mine, dar mai sever.

Eu mai zic, mai mă las, la Șucu nu merge, el face plan de afaceri pe care trebuie să-l respecți cu sfințenie. O să vedeți, Șucu e altfel de om, la el nu merge. E foarte meticulos, foarte organizat”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Buget fabulos în 2024

Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului Rapid Bucureşti şi anunţă planuri îndrăzneţe.

"Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane şi până la 24 mai e puţin. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de două milioane și ceva, spre trei milioane, și cheltuieli de patru milioane și ceva. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga", a declarat Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului.

Duckadam e sceptic 

”Am văzut foarte multe proiecte care s-au terminat după 1-2 ani maximum. Am văzut proiecte care au început. A fost la Baia Mare cu handbalul, doi ani de zile au fost campioni, au luat tot și după s-au desființat.

În rest, e interesantă treaba, pentru că mai aveam un singur patron, Gigi Becali. Înainte mai erau Porumboiu, Iancu, Ștefan. Acum, poate că din nou... Nu știu ce intenții are domnul Șucu. Nu prea îl văd eu să investească foarte mult.

Eu spun că anul viitor vor fi multe echipe care vor avea buget de șapte milioane de euro. Poți să te bați la play-off, dar asta nu își garantează, dacă ai șapte milioane de euro, că și intri în play-off”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel