Gigi Becali, convins că Rapid nu poate câştiga titlul în Superligă: Să nu creadă că merge aşa la fotbal

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, este convins că, pentru moment, Rapid Bucureşti nu poate lua titlul în Superligă. 

"El, fiind om de afaceri, are încredere în ceea ce face el, numai că el nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu aia din târg. Dacă chiar vrea și zice cum zice el… El crede că vine el că ia campionatul că zice «că sunt eu deștept». Nu ești iluzionist. Păi, bă, bagă bani dacă vrei să iei campionatul. Nu poți să iei campionatul așa că… Nu vreau să spun mai multe. Lui Șucu pot să îi spun că îl cunosc și nici nu se supără că e un om deștept. Să nu creadă că merge așa la fotbal, am câștigat 2-3 meciuri… Ca să câștige campionatul, trebuie să bage bani, să ia jucători. Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani.

Singurul om care poate câștiga campionatul fără investiții e Hagi, pentru că e el pe margine și când e el pe margine e magie, pentru că le sfârâie călcâiele de frică. Sunt acolo vreo 4-5 jucători care au fost refuzați de noi și are 16 puncte avans. El face, Gică, și muncește numai că dacă Doamne ferește nu o să îl mai aibă pe Alibec… că el face tot. Nu o să mai poată să câștige așa meciurile… El rezolvă toate, Alibec. Cine poate să facă cu Alibec decât Hagi? Poate să îi spună cineva să aibă 70 de kg? Nu face”, a spus Gigi Becali, citat de Prosport.

Primii doi fotbaliști dați afară de Becali, după dezastrul cu Silkeborg: Facem o curăţenie generală! Nu mai au ce căuta la noi!

După FCSB - Silkeborg 0-5, Gigi Becali a declarat că va renunța la Denis Haruț (23 de ani) și Rachid Bouhenna (31), stoperii titulari din partida retur cu echipa daneză.

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi! O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi, ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transferuri…”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Becali susține că în iarna va urma o curățenie generală la FCSB:

„Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă. A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”.

Bouhenna și Haruț erau deja pe lista neagră a lui Becali

Ştefan Târnovanu (FCSB), după 0-5 cu Silkeborg: Demonstraţie de fotbal, şi în tur şi în retur

 

Portarul echipei FCSB, Ştefan Târnovanu, a afirmat, la finalul partidei cu Silkeborg, pierdută cu 0-5, pe Arena Naţională, că danezii au făcut o demonstraţie de fotbal în ambele manşe câştigate cu acelaşi scor, negăsind o explicaţie pentru jocul slab al formaţiei sale.

"Până în acest moment eu nu am găsit o explicaţie, ne-au depăşit la toate capitolele. A fost o demonstraţie de fotbal, şi în tur şi în retur. Să primeşti 10 goluri în două meciuri nu poţi să te gândeşti niciodată, nu ai cum să primeşti cinci goluri. Nu mi s-a întâmplat niciodată să primesc 10 goluri, e prima dată. O să trecem cumva peste, trebuie să încercăm în campionat să jucăm cât mai bine, să câştigăm şi dacă vom câştiga campionatul în primăvară, probabil să ştergem cumva, pentru că în momentul de faţă e trist ce s-a întâmplat. Dezastru", a declarat Târnovanu la ProArena.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel