Gigi Becali, certat în direct: ”Nu pot să cred că face așa ceva”. Reacția finanțatorului FCSB

Gigi Becali a anunțat  schimbare de strategie în legătură cu jucătorii de la FCSB, după ce-a fost certat la televizor.

Ilie Dumitrescu l-a apostrofat, într-o emisiune de la DigiSport, pe Gigi Becali, cel care anunțase cu o zi înainte că renunță din vară la nu mai puțin de șase jucători. Fostul internaţional crede că patronul roş-albaştrilor dă dovadă de amatorism prin abordarea pe care a ales-o.

Cuvintele lui Ilie Dumitrescu nu a rămas fără rezultate. Becali a intervenit telefonic în emisiune şi a explicat ce l-a determinat să anunţe plecarea jucătorilor. În acelaşi timp, i-a făcut o promisiune analistului Digi Sport:

"Dacă şi Ilie mă critică, înseamnă că am o problemă. Dar să ştii, Ilie, că, de fapt, intenţia mea e să-i motivez. E posibil să greşesc. Dar nu vreau să-i distrug, nu asta e intenţia mea. Uite, ascult sfatul tău şi promit să nu mai zic nimic. O să iau hotărârile care trebuie luate la final. Dacă ai spus tu, care eşti prea caracter, am încredere în ce spui. Că ai spus tu, promit să nu-i mai critic. Îți promit ţie că nu-i mai critic. Să facă ce vor şi la final se trage linie. Ţin cont de ce spune Ilie", a precizat Becali.

Citește și: Euro 2020 - Ultimele informații despre Stadionul Ghencea

Ilie Dumitrescu a spus în platoul DigiSport: "Spune că nu sunt doar 3 jucători la care renunţă, ci sunt 6. Nu pot să cred că face aşa ceva. E echipa ta, sunt jucătorii tăi. Nu cred că ăsta e un mod de a motiva jucătorii, nu e o reţetă de a motiva jucătorii. Am crezut că a făcut progrese în multe lucruri, dar o să-i spun personal că nu poate face asta. Nu poţi să faci aşa ceva. Tu ai pus antrenor, tu ai luat jucătorii. A făcut business, o să mai facă, e singurul care a câştigat din fotbal, dar nu poţi să vorbeşti aşa de Nedelcu sau de alţii, să mături aşa cu ei în presă. Nu mi se pare corect, nu e fair.", a spus fostul fotbalist, la emisiunea "Digi Sport Special".

Citește și: FCSB, transfer misterios. Becali a discutat cu Gică Hagi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel