Gică Popescu, declarație superbă despre ”generația Ianis Hagi”

Gică Popescu spune că rezultatul naţionalei U21 cu Croaţia demonstrează că România are o generaţie specială.

Fostul jucător al naţionalei României, Gică Popescu, a declarat, marţi, la finalul partidei România - Croaţia, scor 4-1, la Campionatul European U21, că scorul demonstrează că echipa pregătită de Mirel Rădoi constituie o generaţie specială şi că următorul meci, cu Anglia, poate fi finala grupei. 'E cum nu se putea mai bine, un rezultat aşa cum ni-l închipuiam. E un pas cu dreptul, trebuie însă să fim atenţi, să rămânem cu picioarele pe pământ, calificarea se joacă meciurile următoare. Această evoluţie a jucătorilor noştri ne face să ne gândim că putem ajunge în semifinale. Eu credeam că este o generaţie specială şi asta se adevereşte prin rezultatul de astăzi. De mâine trebuie să pornească din nou la muncă pentru că ne aşteaptă meciul cu Anglia, care poate fi finala acestei grupe şi dacă vom câştiga putem fi în semifinala acestei competiţii', a declarat Gheorghe Popescu la TVR.

Selecţionata de tineret a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, 4-1 (2-1) cu Croaţia, marţi seara, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle. Tricolorii au obţinut prima lor victorie la un Campionat European de tineret, la 21 de ani după singura participare anterioară.

România va disputa următorul joc în Grupa C pe 21 iunie, contra Angliei (Dino Manuzzi - Cesena, 19:30). În semifinale se califică echipele câştigătoare ale celor trei grupe şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la JO 2020. Dacă printre acestea se află Anglia, va exista un baraj pentru JO de la Tokyo între celelalte două echipe clasate pe locul secund în grupe.

Citește și: EURO 2019 U21 | România - Croatia rezultat LIVE TEXT. Naționala de tineret, primul examen

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel