Gică Popescu, critici dure după decizia UEFA. "Cât timp stăm cuminţi şi ne dăm pantalonii jos..."

Gică Popescu, preşedintele celor de la FC Viitorul, a răbufnit după decizia UEFA de a înfiinţa o a treia cupă europeană, pentru echipele din ţările cu coeficient scăzut. Astfel, echipele din România nu mai au nicio şansă să joace în Liga Campionilor şi şanse reduse pentru Europa League. 

"Mă înfrigurează că acceptăm astfel de lucruri și atâta timp cât stai cumințel și îți dai pantalonii jos când vor cei de la UEFA, își vor bate joc de noi… într-una! Nu trebuie să stăm tot timpul să așteptăm să vedem ce zic cei de la UEFA. Cei de la UEFA asta vor! Să taci din gură și să-și bată joc de noi! Să fie o discrepanță atât de mare între fotbalul din Est și cel din Vest, de parcă noi am fi ciumați”, a declarat Gică Popescu, în emisiunea „ProSport Live

În Uefa Conference League vor participa 32 de formații care vor fi împărțite în opt grupe. Echipele de pe primul loc se vor califica direct în „optimi”. Formațiile de pe locurile doi și trei vor juca un play-off și așa vor fi stabilite alte opt nume care vor ajunge în „optimi”. Din această fază se va juca în sistem eliminatoriu. Doar echipa care va câștiga, va primi dreptul a evolua în Europa League în sezonul următor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel