Gică Hagi, suspendat de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 2 etape pe Gheorghe Hagi, iar pe Yuksel Yeşilova o lună.

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat cu 2 etape de suspendare şi 360 de lei penalitate financiară pe antrenorul Gheorghe Hagi, iar pe preparatorul fizic Yuksel Yeşilova cu o lună de suspendare şi 11.340 lei în urma altercaţiei de la finalul partidei FC Viitorul - Astra Giurgiu din etapa a 10-a a Ligii I.

'În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează dl. Hagi Gheorghe (antrenor FC Viitorul) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 51 din RD, se sancţionează dl. Yeşilova Yuksel (preparator fizic FC Astra) cu suspendare pentru o lună şi o penalitate de 11.340 lei', se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Preparatorul formaţiei Astra Giurgiu, Yeşilova Yuksel, şi antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, au avut un schimb dur de replici la finalul partidei câştigate de gruparea din Ovidiu cu 1-0, cei doi jignindu-se reciproc. Tot în şedinţa de miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a sancţionat pe jucătorul Lucian Mihai Dumitriu (FC Hermannstadt) cu o etapă de suspendare şi penalitate sportivă în valoare de 740 lei.

Vezi si: Arhiepiscopia Târgoviștei, reacție la îndemnul unui preot la pedepsirea celor care nu au votat la referendum



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel