Gică Hagi l-a luat pe Cosmin Matei la Viitorul

Gheorghe Hagi mai dă o lovitură pe piața transferurilor, aducându-l la Viitorul pe Cosmin Matei.

Clubul de fotbal FC Viitorul a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului Cosmin Matei, acesta semnând un contract valabil două sezoane cu opţiune de prelungire pe încă unul.

"Conducerea formaţiei FC Viitorul Constanţa a ajuns la un acord cu mijlocaşul Cosmin Matei, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Acesta a efectuat vizita medicală şi a început şi pregătirea cu echipa constănţeană. Cosmin Matei este dublu câştigător al Cupei României şi are în palmares şi o Supercupă a României. A evoluat pentru naţionalele de juniori U17 şi  U19, pentru naţionala de tineret U21, precum şi pentru prima reprezentativă, unde are două selecţii. FC Viitorul îi urează succes şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 27 de ani, Cosmin Matei a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Farul Constanţa, FCSB, Astra Ploieşti, Dinamo Bucureşti, Atromitos Atena, NK Istra şi ultima oară la Genclerbirligi.

Citește și: Viitorul - FC Voluntari rezultat spectaculos în Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel