Gică Hagi amenințat cu procese - răspuns fulger pentru patronul PAOK Salonic

Gică Hagi a reacționat, astăzi, după ce a aflat că ar putea fi acționat în judecată de patronul lui PAOK Salonic, Ivan Savvidis. 

Managerul tehnic al celor de la Viitorul a oferit către mass-media un comunicat prin care și-a exprimat punctul de vedere față de amploarea pe care a luat-o acest caz.

"Regele" a spus că reacția sa a fost doar față de Răzvan Lucescu. Totodată, Hagi l-a asigurat pe Savvidis de respectul și aprecierea sa, mai ales că știe ce înseamnă să finanțezi un club de fotbal.

"În urma declarațiilor oferite la finalul partidei cu Franța, de la Campionatul European U21, se impun următoarele precizări:

- Am dorit să am o reacție doar față de declarațiile antrenorului Răzvan Lucescu, pentru că este vorba despre o întreagă generație care a reușit o performanță extraordinară, nu doar de 5-6 jucători.
- Îl asigur pe patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, de respectul și aprecierea mea, știu ce înseamnă să susții financiar un club care face performanță si îi urez succes în continuare.

Cu deosebit respect, Gheorghe Hagi!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al celor de la Viitorul.

Citește și: Ianis Hagi: Avem nevoie de energia adunată a celor 3 meciuri jucate până acum

"Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui!"

După ce România U21 a obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, făcând 0-0 cu Franța U21, a avut o intervenție "acidă" în cadrul emisiunii "Digi Sport Special". Managerul tehnic al Viitorului, prezent în Italia, alături de tricolorii mici, l-a atacat pe Răzvan Lucescu.

"Am văzut că Răzvan Lucescu a greşit enorm. (...) Probabil că el nu știe ce înseamnă să construiești o generație, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r.: patronul lui PAOK) pe care-l are acolo, la PAOK, cu pistoalele și toate. A gresit flagrant fata de acesti copii!” a declarat Hagi.

Citește și:

Gică Hagi știe cine va juca finala EURO 2019: România trăiește un moment important

Fiul patronului PAOK: "Nu te juca". Mesaj misterios pentru Gică Hagi, care l-a numit "pistolar" pe tatăl acestuia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel