Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi, surpriză de proporții pentru fanii Exatlon

Rodica Mitu / 05 oct 2018 / 07:36 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi vor reveni în competiția „Exatlon", de această dată în postura de antrenori.

Exatlon România. Fostul concurent de la Faimoși va reveni în mijlocul echipei roșii pentru a-i motiva și mai mult pe aceștia și a înscrie cât mai multe victorii, iar Jaguarul va avea misiunea de a-i antrena pe Războinici și a-i conduce spre rezultatele mult dorite.

Exatlon România. Foștii oponenți se vor afla din nou pe poziții rivale și vor fi nevoiți să câștige încrederea grupului din care vor face parte pentru a-și putea pune în aplicare propria viziune și aduce cât mai multe victorii echipelor din care vor face parte.

Exatlon România. „Este o provocare uriașă pentru mine pentru că acum mă duc acolo în altă postură, aceea de antrenor. Aș vrea ca Faimoșii să aibă încredere în mine. Nu au de ce să se teamă că ajung printre ei. Dar, cu siguranță, adversarii ar trebui să se teamă pentru că eu voi veni cu mentalitatea de învingător, pe care vreau să le-o insuflu Faimoților. Îmi doresc să descopăr în echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joacă pentru echipă, nu pentru ei înșiși. Iar mesajul meu pentru Ionuț este", a spus, la Kanal D, Giani Kiriță.

Exatlon România. „E un vis devenit realitate pentru mine să mă întorc în Republica Dominicană, la. Vreau să dovedesc tuturor de ce sunt în stare! Cred că mă vor primi foarte bine, dar nu știu cât de bine voi fi văzut în realitate de Războinici... Probabil că unii mă vor vorbi pe la spate. Nu mă deranjează acest lucru pentru că sunt o persoană ambițioasă, voi trece peste aceste obstacole. Cu siguranță, Faimoșii vor avea de ce să se teamă”, a spus și Ionuț Sugacevski.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27