GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Fiica sportivului, promisiune înainte să plece la Exatlon

Roxana i-a făcut o promisiune tatălui ei, Giani Kiriță, chiar înainte ca acesta să plece la Exatlon, emisiune difuzată pe Kanal D.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Roxana i-a făcut o promisiune importantă lui Giani Kiriță, iar acum tânăra face tot posibilul să se țină de cuvânt. Chiar înainte de a intra în competiția Exatlon România, Giani Kiriță a avut o discuție cu fiica lui. Tânăra i-a promis sportivului că atunci când se va întoarce de la Exatlon, după câteva luni, o va găsi cu liceul terminat și Bacalaureatul luat.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Acesta este un an greu pentru mine în ceea ce privește școala, am BAC-ul cât de curând și știu că asta își doresc părinții mei cel mai mult și au așteptări de la mine. Asta i-am spus și tatălui meu, când a plecat, că îl aștept acasă cu diploma de BAC. Sunt mândră de el, chiar se descurcă foarte bine. Vreau să o țină tot așa și să ajungă cât mai departe pentru că merită. Vreau să fie și el mândru de mine", a spus Roxana, potrivit WOWbiz.ro. Fiica lui Giani Kiriță nu ratează nicio emisiune Exatlon România, ea urmărindu-și tatăl cu sufletul la gură.  

[citeste si] 

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că echipa României a câștigat pentru prima dată o partidă împotriva unei echipe străine, la „Exatlon". Meciul dintre România și Turcia de sâmbătă seara, 24 februarie, difuzat pe Kanal D, s-a încheiat cu scorul 10-8 pentru români, după o revenire spectaculoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel