Urmărește emisiunea live


GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Cernat, anunț: NU joacă

Luni seară, Giani Kiriță, concurent EXATLON, nu joacă.

GIANI KIRIȚĂ – EXATLON ROMÂNIA. "Giani Kiriță nu joacă astăzi din cauza unei întinderi", a anunțat prezentatorul Cosmin Cernat înainte de începerea probei. Echipa câștigătoare va viziona un film, bucurându-se și de popcorn. De menționat că s-au împlinit 100 de zile de când a început EXATLON.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, încă de la începutul emisiunii Exatlon, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță s-a născut în primvara anului 1977 și își serbează ziua atât pe 3 martie, cât și pe 3 aprilie. Situația i se datorează tatălui lui Giani Kiriță, care, în culmea fericirii, a încurcat datele și i-a declarat nașterea pentru obținerea certificatului de naștere cu data de 3 martie, în loc de 3 aprilie.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Hai să vă spun. E o confuzie. Tatăl meu, în bucuria aia de când am fost născut, s-a dus şi m-a declarat cu o lună mai devreme. Adică pe 3 martie. Eu în acte sunt pe 3 martie, iar oficial sunt născut pe 3 aprilie. Prietenii îi trimit urări de două ori pe an. Cei care sunt vechi şi prieteni buni ştiu asta, restul, ăia care i-am mai şters în ultimul timp, nu ştiu", spusese Giani Kiriță în cadrul unei emisiuni TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel