GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Cernat, anunț: NU joacă

Rodica Mitu / 16 apr 2018 / 21:09 Salveaza PDF Comentarii

Luni seară, Giani Kiriță, concurent EXATLON, nu joacă.

GIANI KIRIȚĂ – EXATLON ROMÂNIA. "Giani Kiriță nu joacă astăzi din cauza unei întinderi", a anunțat prezentatorul Cosmin Cernat înainte de începerea probei. Echipa câștigătoare va viziona un film, bucurându-se și de popcorn. De menționat că s-au împlinit 100 de zile de când a început EXATLON.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, încă de la începutul emisiunii Exatlon, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță s-a născut în primvara anului 1977 și își serbează ziua atât pe 3 martie, cât și pe 3 aprilie. Situația i se datorează tatălui lui Giani Kiriță, care, în culmea fericirii, a încurcat datele și i-a declarat nașterea pentru obținerea certificatului de naștere cu data de 3 martie, în loc de 3 aprilie.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Hai să vă spun. E o confuzie. Tatăl meu, în bucuria aia de când am fost născut, s-a dus şi m-a declarat cu o lună mai devreme. Adică pe 3 martie. Eu în acte sunt pe 3 martie, iar oficial sunt născut pe 3 aprilie. Prietenii îi trimit urări de două ori pe an. Cei care sunt vechi şi prieteni buni ştiu asta, restul, ăia care i-am mai şters în ultimul timp, nu ştiu", spusese Giani Kiriță în cadrul unei emisiuni TV.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25