GIANI KIRIȚĂ, controversă cu ziua de naștere. Când s-a născut, de fapt, sportivul

Rodica Mitu / 03 apr 2018 / 17:07 Salveaza PDF Comentarii

Giani Kiriță se află la ceas aniversar.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Giani Kiriță s-a născut în primvara anului 1977 și își serbează ziua atât pe 3 martie, cât și pe 3 aprilie. Situația i se datorează tatălui lui Giani Kiriță, care, în culmea fericirii, a încurcat datele și i-a declarat nașterea pentru obținerea certificatului de naștere cu data de 3 martie, în loc de 3 aprilie.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Hai să vă spun. E o confuzie. Tatăl meu, în bucuria aia de când am fost născut, s-a dus şi m-a declarat cu o lună mai devreme. Adică pe 3 martie. Eu în acte sunt pe 3 martie, iar oficial sunt născut pe 3 aprilie. Prietenii îi trimit urări de două ori pe an. Cei care sunt vechi şi prieteni buni ştiu asta, restul, ăia care i-am mai şters în ultimul timp, nu ştiu", spusese Giani Kiriță în cadrul unei emisiuni TV.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Claudia Pavel, fosta colegă de la Exatlon, a ținut să îi ureze "La mulți ani" lui Giani Kiriță pe contul oficial de Instagram.

[citeste si]

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că, încă de la începutul emisiunii Exatlon, Giani Kiriță a fost cel mai vocal concurent, recunoscând de câteva ori că are și un joc "psihologic", adică încearcă să își intimideze adversarii prin limbaj. Recent, situația a degenerat, dovadă fiind reacțiile fanilor în mediul online, dar și acțiunile acestora: au realizat o petiție pentru eliminarea concurentului din cadrul concursului.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27