Ghighi Bejan, la Superjurnal, despre boala anului: "celulita"

În cadrul emisiunii umoristice „Superjurnal" de la Digi24, Ghighi Bejan a prezentat un scheci pe tema „celulitei", boală care se ivește ca urmare a unor depuneri, "ca la bancă". 

„Boala anului: celulita. Cuvântul „celulită" provine din limba latină: celula înseamnă „cameră mică". Mică. 3 pe 3, ceva de genul ăsta, dar încap și zece oameni.

Celula este o maladie contemporană extrem de molipsitoare. Apare ca urmare a unui trai bun: mâncăruri grase, dulciuri fine, grăsimi, șampanie, restaurante scumpe, iahturi elegante, cazinouri...toate astea duc cu timpul la celulită.

Celulita apare ca urmare a unor depuneri. Depuneri, ca la bancă. (...) Celulita se ivește ca urmare a muncii de birou. Multe hârtii, coli, bancnote, se dau din mână în mână, celuloză, e molipsitor, din pungă-n pungă, din geantă-n geantă, până-n fund la taxatoare", a prezentat Ghighi Bejan în emisiunea „Superjurnal", difuzată în fiecare duminică de la ora 21:00, la Digi24.

Prezentată de Toni Grecu, emisiunea „Superjurnal" se bazează în primul rând pe conţinut, pe text şi pe imaginile reale preluate de pe sursele de ştiri. Umorul de situaţie specific scheciului este înlocuit cu umorul de text. Din echipă fac parte Claudiu Maier, Jojo, Cătălin Neamţu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel