Gheorghe Zamfir: Mi-a rămas cel mai frumos lucru: gloria

Maestrul Gheorghe Zamfir a susținut, miercuri seară, un concert de excepție la Buzău. La finalul spectacolului, publicul i-a cântat "La mulți ani" cu ocazia zilei numelui.

Într-un interviu acordat cu acest prilej, Gheorghe Zamfir a mărturisit că după o carieră îndelungată nu s-a ales financiar cu mare lucru, dar cu toate acestea se bucură de gloria pe care nu i-o poate lua nimeni.

Jurnalistul Andrei Pițigoi l-a întrebat pe marele artist ce urmează să facă în perioada imediat următoare.

"Sunteți singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în SUA. Cu ce ne veți surprinde în perioada imediat următoare?", l-a întrebat ziaristul.

"În SUA nu au fost două discuri, ci 200 de discuri. Poate și mai multe. Eu nu am luat niciun ban pentru aceste vânzări. Au luat mafioții, șarlatanii și rechinii care au știut să exploateze talentul și muzica mea. Eram prea tânăr atunci pentru a înțelege unde se duc banii mei. S-au dus în băncile băieților deștepți – așa cum se spune la noi. Eu am rămas fără nimic, dar nu asta contează. Mi-a rămas cel mai frumos lucru: gloria. Nu poți să o fabrici nici cu milioane, cu nimic și nici cu diamantele. Pentru mine, succesul mondial pe care l-am avut a contat pentru mine", a fost răspunsul pe care Gheorghe Zamfir i l-a dat jurnalistului Andrei Pițigoi.

 

La mulți ani, Gheorghe Zamfir!

Posted by Andrei Piţigoi (Sports PR) on 23 Aprilie 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel