Urmărește emisiunea live


Gheorghe Piperea, nou start: Se va întâmpla de la 1 octombrie

Gheorghe-Piperea
Gheorghe-Piperea

Gheorghe Piperea a făcut un anunț important.

Avocatul a spus că în curând va lansa Coldniuz, o inițiativă a Asociației Parakletos, o asociație pentru protecția consumatorilor care s-a implicat în cateva procese și sesizări ale autorităților în intenția de a obține protecția consumatorilor în domeniul creditelor bancare.

"In curand voi lansa Coldniuz, o revista electronica de informatie, educatie si protectie a consumatorilor.

Revista va contine stiri calme, analize la rece si opinii critice, satirice si chiar pamfletare. Proiectul isi propune, in principal, combaterea prin informatie credibila si educativa a abuzului de putere economica a profesionistilor mercantili, dar va fi si un act de aparare contra bombardamentului informational din presa main-stream sau din social media, o alternativa logica si rezonabila la stirile oficiale, cuminti, canonice, dar si la stirile fierbinti, pe surse si necredibile.

Va fi un canal aproape eretic pentru expresii, viziuni si opinii independente, neatarnate, un raspuns revoltat si liberatoriu la trendurile create in laborator de structuri militariste si ong-iste controlate financiar si ocult de Puterea economica, o reactie civila la stirile artificiale ale mass-media dependenta economic de diversii puternici ai zilei, un set de istorii relative la modele umane si caracteriale menite a corecta si elimina din viata cotidiana "stirile" si istoriile contrafacute ale vedetelor de carton edificate pentru a creea spectacol ieftin cu care publicul sa fie distras de la problemele reale si de la solutiile aflate la indemana.

[citeste si]

In fine, revista isi propune ca, celor mici si aparent insignifianti, sa li se arate, in adevarata lor infatisare si la adevarata lor valoare, la ei acasa, in orasul lor, subiectivitatea celor puternici si, mai ales, a celor care abuzeaza de puterea lor. Vazandu-i, analizandu-i, satirizandu-i, vom intelege ca nimic, nimeni nu ii face mai egali decat noi", a zis Gheorghe Piperea.

"Imi doresc ca in aceasta revista sa scrieti voi, in principal. Sigur ca da, vor fi prezenti in paginile electronice ale revistei si ziaristi adevarati, lideri de opinie, specialisti in drept, economie si psihologie, poate si comentatori teologici, dar in principal, voi, simplii particulari, veti fi cei care veti scrie revista.

Asa ca sunteti invitati sa trimiteti texte. Selectia se va face de un colectiv care va urmari o expresie corecta in limba romana, incadrarea in temele de mai sus, interesul povesti, mirodeniile si surprizele textului, concizia si satira sau sarcasmul. Si, cel mai important, nu se admit la publicare textele trolilor, ale postacilor sau ale haterilor.

Va fi, in curand, un numar – beta (experimental). Daca va fi bine primit, atunci revista, in sine, se va lansa in jur de 1 octombrie 2016", a adăugat avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel